Søk

Gresstrimmer 7.25 FPT

8.390,-

Gresstrimmer PRO 7-25 m manuell start

For tyngre klipping har vi PRO 7,25 FPT med Briggs & Stratton-motor. PRO 7,25 FPT har også større hjul (16 " dvs 40,5 cm) for enklere manøvrering. Manuell og elektrisk start tilgjengelig.

Produktsammendrag Delenr 45072M:
5 x kraften til håndholdte trimmere
7,25 ft/lb (9, 8 Nm) Briggs & Stratton motor
Ergonomisk håndtak med polstret grep
55,9 cm Skjærebredde
5 Skjærehøyder: 3,8 til 8,9 cm
Velg mellom DuraBlades eller Beaver Blade
4,5 mm tykkelse på tråd - den tykkeste, lengste og mest varige tråden tilgjengelig.

Garanti

Motor: 2 år for privat bruk, 1 år for yrkesbruk
Unit: 2 år for privat bruk, 90 dager for yrkesbruk

Kraft nok til tøffere trimming
PRO-modellen har en premium Briggs & Stratton-motor med 7,25 fot-pund med dreiemoment. Rammen er montert med ekstra høye 16 "hjul for lettere manøvrering. PRO-snittet har en 22 "sving, har 5 justerbare klippehøyder (3,8 til 8,9 cm), og tilbyr ergonomiske håndtak for stressfri klipping.

En ramme rundt maskinen gjør at PRO kan klippe opp mot fundament, gjerdelinjer og andre hindringer med presis kontroll. Forsiden er forsterket med en støpt aluminiums neseplate som beskytter maskinen mot skader fra kollisjoner.

7,25-serien Briggs & Stratton-motoren er tilgjengelig med enten en manuell start eller den ekstra fordelen med en elektrisk start.

DR Gresstrimmer deler og tilbehør
Briggs & Stratton Motor
Den legendariske kraften, ytelsen og holdbarheten til Briggs & Stratton®-motorer gjør dem til det eneste vi bruker på Trimmer / Mowers. De er enkle å starte, komfortable å bruke, og har et avfallshåndteringssystem som beskytter motoren fra det den sparker opp mens du trimmer.

Støpt aluminiumsplate og trimmerhode på en DR-trimmer
Konstruert til å utføre
America's nr 1 selgende trimmer på hjul med over 25 års innovasjon, og testet i tusenvis av timer. Hver eneste detalj er designet for å levere steinsolid pålitelighet og uslåelig ytelse.
 
Patentert trådfeste
Tråden fester seg på sekunder uten bruk av verktøy. Du kan velge mellom fem forskjellige klippehøyder (3,8 cm til 8,9 cm) samtidig som du fester tråden. Du trenger verken verktøy eller ekstra tid. Klippehøyden justeres lavt for gresstrimming, og høyt for klipping av høyt gress eller ugress.
 
Alle DR Trimmer kan benytte supertykke 4,5 mm kappesnor - den tykkeste, lengste varigheten i bransjen (slik at du bruker mer tid på å klippe og mindre tid for å bytte ledninger).

DuraBlades for 1 cm tykke kvister
Med ekstrautstyret DR DuraBlades kan du enkelt bytte ut gresstrimmertråden med metallblader innebygd i høyteknologisk polymer. Bladene skjærer enkelt gjennom kvister på opptil én centimeter i diameter.

Beaver Blade for de største jobbene
Ekstrautstyret Beaver Blade forvandler gresstrimmeren til en kjedesag på hjul, og kan kutte trær på opptil 7,6 cm i diameter, raskt og effektivt. Dermed kan du skjære tykt ugress uten å bøye deg eller gå ned på knærne, som du må med en ordinær kjedesag.

Valgfritt hurtiglås trimmerhode
Lar deg endre trimmertråden på bare sekunder - helt problemfri! Tråden er ganske enkelt satt inn i hodet og forankret på plass av den unike gripemekanismen! Perfekt for hurtige ledningsendringer i feltet, og for de som ofte trimmer tette tykkelser av ugress.

Tekniske spesifikasjoner

Klipping

Klippebredde: 56 cm
Klippehøyde: 1,27 cm til 8,9 cm

Dimensjoner
Bredde: 31,7 cm
Transportvekt: 36,3 kg

Veiledende pris fra: 8.390,-

Veil. pris for 2020_

Legg til i min huskeliste