Søk
<< Tilbake

Sommerens godbiter fra Suzuki

Suzuki har over mange år opparbeidet seg en unik teknologi og erfaring som resulterer i motorer i særklasse. Ved hjelp av 4-takts teknologi står Suzuki for flere innovasjoner enn noen andre båtprodusenter. - Velg det beste for din båt! Teknologi verdsatt av båtfolk verden over, her får du den beste kombinasjonen av kraft, ytelse og kvalitet.

Unike Suzuki finesser

LEAN BURN Lean Burn-forbrenningssystemet tilfører motoren den optimale blandingen av drivstoff og luft avhengig av tilstanden. Betydelig forbedring i drivstoff økonomien i alle fartsregister, spesielt ved marsjfart.
DUOPROP Suzuki er den eneste produsenten som tilbyr påhengsmotor med duoprop. Altså to mot-roterende propeller etter hverandre på samme motor. Da Suzuki lanserte Duoprop i 2017, ble det så godt mottatt at det vant IBEX Innovation Award 2017 med sin DF350A. Duprop har flere fordeler, og to av dem er bedre grep i vannet og raskere akselerasjon. Dette gir bedre effektivitet som igjen gir lavere drivstofforbruk og høyere marsjfart. I tillegg får du med Duoprop bedre bedre styrepresisjon og mindre kavitasjon (at motoren tar luft i stedet for vann).
SELVJUSTERENDE REGISTERKJEDE Registerkjedet passerer et oljebad så man trenger ikke smøre det ytterligere, og er utstyrt med en automatisk, hydraulisk kjedestrammer som sørger for at kjedet har optimal stramming til enhver tid, gjelder DF40 - DF350. Vedlikeholdsfritt.
SUZUKI SELEKTIV ROTASJON Funksjon for å velge enten standard eller motroterende modus på samme utenbords-motor, gjelder motoer med benevnelser AP.
TREVEISLAGRING Motorens utforming gjør det lett å ta den ut av båten og lagre den på tre av sidene, gjelder DF4A -DF6A.
OFFSET DRIVAKSEL Motorblokken er plassert nærmere fronten, for å fl ytte påhengsmotorenes
tyngdepunkt fremover, gjelder DF40 - DF350.
2-TRINNS NEDGIRINGSKONSEPT Dette systemet med off set drivaksel har første trinnsreduksjon mellom veivog drivakselen, og andretrinnsreduksjon inne i girhuset. Dette designet gjør det mulig å ha et større utvekslingsforhold, slik at motoren kan dreie en propell med større diameter, gjelder DF40 - DF350.

Suzuki båtmotorer er prisgunstige! Sammenlign de gjerne med andre båtmotoraktører!

Les om Suzuki fordelene hos batmagasinet.no

Se alle Suzuki båtmotorene her