Søk
<< Tilbake

Distriktsansvarlig Marine

Erling Sande AS er på jakt etter en ny medarbeider som vil være med å videreutvikle distrikt Midt-Norge innen avdeling Marine, med salg og rådgivning overfor distriktets forhandlere. Er du en person som liker kombinasjonen av å være på farten, samtidig som du vil være tilknyttet et godt og humørfylt arbeidsmiljø i nye lokaler i Kobbervikdalen, i et solid firma med god økonomi, er dette stillingen for deg!

Arbeidsoppgaver

Du vil være en partner for forhandlerne og ha ansvar for å videreutvikle dem gjennom et tett og godt samarbeid. For å bygge den riktige relasjonen må man følgelig være klar for endel reisevirksomhet rundt i distriktet. Du vil få resultatansvar, men også ansvar for å følge forhandlernes økonomi og vareflyt. En stor del av forhandlerne er allerede i eksisterende portefølje, men det forventes også at du er motivert for å videreutvikle området.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser for oss en person som har erfaring med relasjonssalg og kundepleie fra tidligere arbeidsforhold, gjerne teknisk relatert. Du må like å være i kontakt med kunder/forhandlere og ha gode forhandlingsevner. For å lykkes i jobben er det viktig at du er selvgående og strukturert, og har et driv for å skape gode resultater, samtidig som du trives med å være bidragsyter til et team.

Hvis du i tillegg er båtinteressert er det ingen tvil om at du bør søke!

Vi tilbyr

  • Nye flotte lokaler med parkering, treningsrom og kantine
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser + bonus basert på selskapets resultater
  • Drømmeprodukter for deg som er motorinteressert
  • Et meget godt arbeidsmiljø med mye humor og god takhøyde
Interessert? Kontaktinfo her