Søk
<< Tilbake

Nå er smarte TETRA-POD også i Norge!

Finnes det en farkost som kan brukes både på vannet med 10 HK påhengsmotor, som slede bak snøscooter og tilhenger bak bil eller firehjuling? Svaret er «Tetra-POD».

Det er ikke få som sperrer øynene opp når de ser hva tilhengerbåten Tetra-POD har kapasiteter til. Forhandler Ole Gunnar Gulbrandsen har fått testet den smarte oppfinnelsen. Han har i tillegg prøvd den bak snøscooter på fjellet!
Tetra-POD er et ypperlig arbeidsredskap for mange, både private og proffbrukere. Lastekapasiteten er god, i tillegg kan den enkelt omgjøres til en båt. For en sportsfisker med firehjuling må den jo være en drøm. Det samme med de som for eksempel skal sette ut fisk, slår han fast.
Han ser for seg Røde Kors og øvrige redningstjenester som aktuelle brukere. - For de som trenger dekning både for land og vann er den genial. Den er rask å få ut på vannet. Materialet er meget solid og mitt inntrykk er at den tåler relativt mye juling.
- Den fungerte overraskende bra også bak snøscooteren. Men man å jo ta det litt med ro ettersom den ikke har støtdemping på snøen. Fra før av visste vi hvor god den er bak ATV og bil, sier Gulbrandsen som fikk laget eget drag til bruk med snøscooter.
Tetra-POD leveres med enkel eller dobbel aksling og har tilhengerfeste standard på begge. Den er i tillegg godkjent for kjøring med på offentlig vei.

Tetra-POD som tre alternativer:
Tetra-POD som båt:
På mindre enn ett minutt transformerer Tetra-POD fra en multifunksjonell tilhenger til en 11-fots båt. Brukt som båt holder Tetra-POD to personer med en 10 HK motor og nesten 300 kilo nyttelast. Båten inneholder også to flyttbare seter. Tetra-POD er lett å sjøsette fra en hvilken som helst båtrampe eller strandlinje, med bil eller gjerne ATV. Den stabile båten er en fin måte å få tilgang til mindre elver, innsjøer eller fiske på favorittstedet ditt. Den er perfekt til å koble til bak bilen eller firehjulingen og ta barna med på flotte naturopplevelser.
Tetra-POD Off Road:
Off Road Tetra-POD ble skapt for utendørsmennesker og den skal tåle de tøffeste elementene i naturen. Med en kraftig E-belagt og pulverlakkert stålramme med solid dobbelaksling vil den trekke gjennom de hardeste hindringene i skogen eller på stien.
Den allsidige tilhengeren tilbyr alt fra å være helt lukket til å kunne transformeres om til en båt. Så om du er jeger, bonde eller utendørsentusiast, så er Off Road Tetra-POD et must for deg!
Tetra-POD On Road:
On Road Tetra-POD ble designet for å kunne trekkes bak et hvilket som helst kjøretøy med tilhengerfeste. Denne splitter nye designen er et flott alternativ for folk som liker camping, for ekstra lasteplass, eller ved enkel kjøring av last. Tilhengeren har plass til 27 kubikkmeter og er liten nok til å lagres omtrent hvor som helst. On Road Tetra-POD kommer med alle de samme flotte funksjonene som Off Road Tetra-POD, men med den ekstra muligheten til å kjøre på vei.