Søk
<< Tilbake

Fra 2020 sesongen er det Riot som er sjefen

Riot tar over styringen i crossover-klassen! Ny motor, nytt understell og kjøreegenskaper som gir de beste opplevelsene både på løypa og i løssnøen er oppskriften!
Riot slo ned som en liten bombe nylig. Og det er nettopp en ”bombe” den fremstår som, med det som nærmeste er en ny motor og det svært kjørevillige og lekende chassiset.

Riot X8000 har alt for å gi deg de beste opplevensene på en herlig vinterdag. Dersom det er offensiv løypekjøring på programmet, så er det bare å justere skibredden til det bredeste med enkle grep. Enda enklere er det å stramme opp Fox Zero QS3-demperne for løype. Disse har tre forhåndsinnstillinger hvor trinn 3 er stivest. Og teleskopstyret justerer du enkelt til laveste posisjon.
Like enkelt er det på dager med mye løssnø. Oppmed styret, inn med skiene og trinn 1 på demperne: Vipps, så har er Riot X8000 klar for herlige timer i pudder!

Arctic Cats suksessfulle 800 kubikk 2-taktsmotor – oppgradert og enda bedre!
CROSS-ACTION understell hever listen!
FOX Zero QS3-støtdempere med enkel justering både foran og under
AMS-forstilling
G2 PROCLIMB 7 Mountain Ski
Justerbar skibredde (39,5-41,5 tommer)
Nye stigbrett
Lasteramme bak på tunellen
146 tommer beltelengde – det perfekte kompromisset for løsnø og løype!
TEAM Rapid Response II variator


NYTT UNDERSTELL
Arctic Cat Riot X 8000 har 146 tommers beltlengde og 2 tommers kamhøyde. Det gir meget god fremkommelighet. Det nye Cross-Action-understellet gir deg det beste både på løypa i i dypsnøen, optimal komfort og klasseledende ytelser. Dempervandringen er på 34 cm.

KLASSELEDENDE
Riot har Fox Zero QS3 støtdempere både i forstillingen og i understellet. De klasseledende demperne gjør livet enkelt og lykkelig for den kjøreglade. Med enkle grep og uten verktøy kan du velge mellom tre ulike forhåndsprogrammerte innstillinger; soft, medium og hard.

PRAKTISK
Riot har en praktisk lasteramme bak på tunellen. Her kan du montere på det du måtte ønske fra Arctic Cats rikholdige tilbehørsprogram. På den måten får du med deg ekstra drivstoff eller en bag med mat og varme klær. Eller begge deler! Legg også merke til bagen under salen.
Se modellen her