Søk
<< Tilbake

Dobbel moro med hytte og snøscooter

Arctic Cat-forhandler Ståle Sømåen (t.v.) ved Østlandet Motorservice AS og hytteprodusent Svein Ove Nordsveen har inngått et unikt samarbeid som innebærer at du får snøscooter med på kjøpet dersom du investerer i hytte i Engerdal!

Da hytteutvikler Svein Ove Nordsveen ønsket å lage en ekstra kul pakke til sine kunder, falt valget på Arctic Cat Pantera 3000.
- Vi leverer høy kvalitet hytte – da må vi også levere høy kvalitet snøscooter! Det var aldri noen tvil om Arctic Cat var valget, sier Nordsveen, når han viser frem både hytte og snøscooter i de praktfulle fjellene ved Engerdal – helt nord i Hedmark fylke.
Det er nemlig ikke uten grunn at hytteutvikleren har valgt å friste kundene med snøscooter på kjøpet. Engerdal er en av mange kommuner som har etablert snøscooterløyper etter at regjeringen åpnet for det i 2015. Engerdal har fått noen fantastiske løyper som strekker seg gjennom hele kommunen: Fra grensen mot Trysil i sør, over fjellet vest i kommunen, nordover til Femunden og inn til Sverige hvor tusenvis av kilometer med løyper kommer som en herlig bonus for den kjøreglade.
- På den andre siden av dalen har vi milevis med scooterløyper. Her kan du faktisk sette deg på snøscooteren og kjøre helt opp til Finnmark!
- Scooterløyper er noe befolkningen ønsker å benytte seg av. Vi ser nå også at hyttefolket ønsker å bruke løypene. Stadig flere får øynene opp for hvor fantastisk det er å være på snøscootertur i Norge. Det ønsker vi å bruke i markedsføringen, sier han.
- Arctic Cat har de beste snøscooterne vi kan oppdrive her i Engerdal og da er det et naturlig valg. Vi vil bruke det beste!
Hyttene Nordsveen tilbyr ligger i et av de mest attraktive områdene på Østlandet – om man er glad i snøscooter og et variert friluftsliv. Området ligger høyt oppe ved tregrensen, har fabelaktig utsikt og kommunen er kjent for sine mange hundre gode fiskevann.
- Femund-Engerdal byr som kjent på et svært rikholdig aktivitetstilbud. Det er milevis med maskinpreparerte skiløyper i skog og fjell, og enorme jakt- og fiskemuligheter.
Det er også kort vei til både Femundsmarka, Trysilfjellet og Idre fra Solheim Hyttegrend, sier han.

Klikk her for å lese alt om Pantera 3000