Søk
<< Tilbake

Utstyrskatalog for ATV/SS mm 2020

Det er ingen hemmelighet at Erling Sande as leverer et stort antall ulike motoriserte kjøretøy. Til kjøretøyene finnes det også et stort utstyrsspekter for å optimalisere produktene. I denne brosjyren har vi samlet utstyr for Skog/Gress, Beskyttelse/Sikkerhet, Vinsj/Slep/Løft, Vinter, Oppbevaring, Dekk/Felg/Belter og Servicedeler.

I kategorien Skog/Gress finner du DR Power produkter som består av en rekke smarte maskiner og utstyr som kan brukes til gress, ugress, kvist, planering enten manuelt eller sammen med f eks firehjulinger. Videre kan vi nevne Beskyttelse/Sikkerhets kategorien som viser f eks vingskjermer og støtfangere som passer til ATV og snøscooter fra Arctic Cat, Argo, DFK kabinsett og Storm.
Vinsj/Slep/Løft tilbyr vinsjer og utstyr til bruk i marka fra leverandørerne Arctic Cat, Runva og Storm. Vinterutstyret består bl a av snøploger/skjær til bruk for snørydding. Leverandørene til Vinterutstyret er Arctic Cat og Western.
Oppbevaringskategorien består av lastebokser til snøscootere og ATV fra Arctic Cat og Plasthuset. Dekk/Felg/Belter består av dekk fra Norges dekk, felg og beltekit til ATV og snøscootere. Servicedeler består av reimer, oljer, tennplugger med mye mer til ATV og snøscootere.

Sjekk hvilket utstyr som kan passe til ditt behov eller ditt kjøretøy!

 Utstyrskatalogen for 2020 her