Søk
<< Tilbake

Norseman X 8000 er en fantastisk tur- og arbeidsmaskin!

Norseman X 8000 er en fantastisk tur- og arbeidsmaskin som kan brukes til det meste. – Den trekker tunge las og er fin å kjøre alene på tur med. Det viser allsidigheten, sier Vegard Blien. Nye Arctic Cat Norseman X 8000 er blitt en populær snøscooter både for rekreasjon og næring. Også i reindriften er den blitt populær. Råsterk 800 kubikk motor, lettkjørt chassis og svært gode løssnøegenskaper gjør den til et godt valg for mange.

Norseman X 8000 er en av de virkelige suksessene fra Arctic Cat de to siste sesongene. Her hjemme i Norge er den en av de mest solgte allrounderne. En av forhandlerne som har opplevd stor interesse omkring Norseman er Vegard Blien ved Tana Bilglass. Han har noen av kanskje Norges mest kravstore kunder i reindriften. Få stiller like høye krav til arbeidsmaskinene som reindriften. Her må alt fungere under alle absolutt omstendigheter.
Vegard Blien trekker frem kombinasjonen sterk motor, perfekt beltelengde og markedsledende variator som suksessoppskriften for Norseman X 8000.
– 390 cm belte er perfekt for det aller meste – inkludert kjøring på løype. Motoren er veldig sterk og den perfekte giringen gjør at den er enkel å taløs med og kan trekke tunge lass.
– Norseman har veldig fin komfort, og man sitter høyt og godt. Den er lett å kjøre. Med løs vippeforlenger oppfattes den som en kortere scooter enn 390 cm. Det er bare å løsne vippeforlengeren når du vil ha en lettkjørt scooter på løypa, og klikke den fast når du trenger mest mulig traction i snøen, forklarer han.
Han tror han vet hvorfor Norseman er blitt en populær scooter også for reindrifta. – De liker den veldig godt og velger den fordi den har langt belte og vippeforlenger som gir veldig bra fremkommelighet, og at du kan rygge deg ut av de fleste situasjoner. I tillegg har den smal forstilling som gjør den smidig å manøvrere på trange plasser og i skogen.
I Norge får du Norseman X 8000 NORWAY EDITION med passasjersete, lasteboks og dekalkit til tunnel, isrivere og hjelpefjærer for ytterligere økt komfort med passasjer.
3 høydepunkt:
PRAKTISK
Arctic Cat Norseman X har flere smarte detaljer som gjør den til et klokt valg for praktisk snøscooterkjøring. Den kraftige lasterammen bak gir god kapsitet. Her passer også lasteboks rett inn. I Norge vil bakrammen få dekaler om du velger NORWAY EDITION.
SUVERENE EGENSKAPER
Norseman X 8000 har alle forutsetninger som kreves for å gjøre kjøreturen optimal. Svært gode støtdempere gir ypperlig komfort. De brede skiene gir flyt, og i kombinasjon med 57 mm beltekammer og 153 tommer langt belte er den fantastisk i løssnøen!
KOMFORTABEL
Norseman er en komfortabel scooter for mange ulike krevende oppgaver. Stor vindskjerm gir god beskyttelse på kalde dager. Legg også merke til det høye styret som gir gode egenskaper i krevende terreng. Motoren på 800 kubikk har fått flere oppgraderinger.

NORSEMAN X 8000:
• Arctic Cats suksessfulle 800 kubikk 2-taktsmotor – oppgradert og enda bedre!
• Power Claw-belte med 57 mm kamhøyde gir suveren flyt på snøen
• Meget funksjonelle brytere og instrumenter
• Høy vindskjerm gir god beskyttelse
• Varme i håndtak og tommel
• Next Gen 2 body panels
• Arctic Cat IFP 1,5-støtdempere foran og i understellet gir suveren komfort
• Integrert veske bak setet
• Stor bagasjeplass med solid rack over tunell
• Allsidige ski med justerbar sporvidde
• Smart og enkel justering for forspenning i understellet
• TEAM Rapid Response II variator
• Eksklusiv sort-foliert tunnel/bakramme, lasteboks, passasjersete, isrivere og hjelpefjærer
på spesialutgaven NORWAY EDITION

Se Norseman X8000 Norway Edition her


Se Norseman X8000 her