Søk
<< Tilbake

Markedets beste Garantivilkår

Arctic Cat er eneste snøscootermerke i Norge som sidestiller næring og privat bruk. Det gir i sum markedets beste garantivilkår.

Arctic Cat har innført 3 års garanti både for næringsbrukere og fritidsbrukere, for ATV og snøscooter. Sett under ett tilbyr med det Arctic Cat markedets beste garantivilkår. Ingen andre aktører tilbyr 3 år garanti proffmarkedet
- Bakgrunn i produktkvalitet og statistikk så har vi ingen problemer medå tilby markedets beste garantivilkår for våre fritids- og proffkunder. Vi ønsker å gi både private og proffbrukere et trygt og forutsigbart hold av sin ATV og snøscooter, sier teknisk sjef på snøscooter hos den norske Arctic Cat-importøren Erling Sande AS, Lasse Hustad.
- Vi vet at gode garantiordninger teller mye i valget av et merke. Norske kunder er veldig fokusert på sine
rettigheter og produkttrygghet. Med vår treårsavtale møter vi disse kravene og forventningene i markedet, legger han til.
Arctic Cat har lange tradisjoner både i Norge og øvrige markeder i verden der ATV og snøscooter har en betydelig posisjon. Erling Sande AS er en selvstendig importør som har muligheter til å tilpasse produktene spesielt for det norske markedet.
-Fordelene med å være en selvstendig importør er mange. Vi kan snu oss fort rundt for å følge kravene fra
markedet. Med nær og løpende kommunikasjon med produsenten opplever vi stor forståelse for norske snøscooter- og ATV-kunders behov. Arctic Cat er en produsent som forstår våre og kundenes
rettigheter og forventinger i markedet.
Et godt eksempel på nettopp dette er norske snøscooterbrukeres spesielle ønsker og resultatet av nært og godt samarbeid mellom importør og produsent; nemlig M8000 HardCore EVO.
- Dette er en modell som er et direkte resultat av skandinaviske kunders ønsker. HardCore ble til da vi sammen med Sverige ønsket å gjøre noe eksklusivt for våre kunder. Bakgrunnen var markedstrender
og behov. Det startet med et nytt modellnavn, men utviklet seg til å inkludere endring av flere komponenter. Til 2019-sesongen kommer en helt ny HardCore-modell; nemlig Alpha One HardCore.
Lasse Hustad forteller at Hard Core er en modell som også har vakt oppmerksomhet på den andre siden av
Atlanteren.
- Dette har vi fått høre fra Arctic Cats egen produktutviklingssjef Troy Halvarson som selv var med på HardCore-camp april 2017. Der fikk han dessuten direkte tilbakemeldinger fra norske snøscooterbrukere som har gitt resultater på 2018-modellene. Det synes vi er litt stas, sier han.
Også nye Norseman X 8000 er en modell spesielt designet for Skandinavia. Den norske Arctic Cat-importøren har satt som et absolutt krav til sine forhandlere at alle som skal utføre service, montering eller reparasjoner med AC ATV og snøsccoter, skal være kurset og utdannet.
- Disse skal til enhver tid være oppdatert. Vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring i alle ledd når det gjelder kompetanse, sier Lasse Hustad.