Søk
<< Tilbake

Forhandleren skreddersyr din ATV

Visste du at forhandleren skreddersyr din ATV – med akkurat det utstyret du trenger for å løse dine utfordringer?

Et bredt utvalg av tilbehør gjør at forhandleren syr sammen en skreddersydd pakke som gir deg en firehjuling perfekt for dine behov.
De suverene firehjulingene fra Arctic Cat har mere til felles enn det navnet tilsier. Både 450-modellen og de større 700- og 1000-kubikkerne er nemlig komplette arbeidsredskap med det meste du trenger for å løse ulike oppgaver.
Men ikke alle nøyer seg med firehjulingene slik de leveres fra fabrikken. ATV er et multiverktøy som virkelig får vist sin kapasitet når den får påmontert smart tilbehør.
Forhandlerne leverer egne versjoner med mye utstyr påmontert. Benevnelsen du må se etter er «Norway Edition». Denne har meget komfortabel vindskjerm for de lengre turene i kjølig luft. Den har solid støtfanger både foran og bak, samt en praktisk «rack» bak på bæreren, som gjør lastingen enkel.
– Men dette er bare et utgangspunkt. Alt kan tilpasses den enkelte kundens behov. Utvalget er bredt og utstyret er veldig enkelt å montere og demontere, sier Petter Løkken, distriktsansvarlig hos Erling Sande AS.
Brøyteskjær og lastebokser i alle størrelser, ulike bukplater og beskyttere, vinsj til å montere bak for ytterligere kapasitet og dekkpakker med både større og grovere dekk er noe av det du kan velge mellom hos din forhandler.
Mange velger dessuten beltekit som gjør vinteren ekstra morsom. Ikke minst blir brøytingen en lek med belter i stedet for hjul.

Bildetekster:
Meget praktiske Arctic Cat TBX700 blir enda smartere med tilbehør fra våre forhandlere. Denne har fått hjulpakke, frontbøyle og flott lasteboks.
Arctic Cat Alterra TRV 700 XT med prakisk lasteboks, rack bak på bæreren, solide støtfangere og smarte beskyttere under som sparer din ATV.
Mange velger brøyteskjær på sin ATV. Vi leverer solide ploger fra Storm Protect. De er enkle å montere.
Den smarte racken bak gjør det enkelt å få med seg utstyr når man skal ut på tur eller oppdrag.
Denne solide lasteboksen fra Storm Protect er vanntett og er enkel å montere på og av.