Søk
<< Tilbake

UTSTYR FOR LETTE OG TUNGE OPPDRAG!

Erling Sande AS utvider utvalget av tilbehør for terrengkjøretøy når både DR Power Equipment og Western Products blir nye merker.

Erling Sande vil gjennom sitt solide forhandlernett i Norge nå tilby hage- og landbruksmaskiner som gressklippere, stubbefresere og krattknusere fra DR Power Equipment, samt brøyteskjærsnøploger og strømaskiner fra Western Products. Begge er anerkjente og solide amerikanske produsenter.

Mye av utstyret fra disse to produsentene kan brukes i sammenheng med terrengkjøretøy som Erling Sande allerede har i vårt utvalg. ATV, UTV og XTV er jo i stor grad det vi kan kalle for «redskapsbærere» som skal løse et problem for en aktør. Når kunden trenger et terrenggående kjøretøy, er det i de aller fleste tilfellene også behov for tilleggsutstyr som kan løse hans utfordringer, sier Thommas Fylling i Erling Sande AS.

En ATV eller UTV er egentlig bare 75 prosent komplett når den er montert hos forhandleren. De siste 25 prosentene for å gi kunden et optimalt arbeidsredskap skreddersyr forhandleren for kunden med diverse utstyr. Nå blir utvalget og alternativene betydelig bedre for våre forhandlere. Vi vet at behovet der ute er stort blant kundene – spesielt innen næring, slår han fast.

Erling Sande AS ønsker at våre forhandlere skal få muligheten til å være totalleverandør for sine kunder på terrengkjøretøy. De skal kunne tilby de fleste tilbehørsproduktene den enkelte kunden måtte ha behov for.

Med DR Power Equipment og Western Products har vi utvidet mulighetene betydelig. Spesielt innenfor grønt vedlikehold, vaktmestertjenester, borettslag, landbruk, veivedlikehold, idrettsanlegg, kraftindustrien og ikke minst i utleiemarkedet er det gode muligheter, sier Fylling.

Se DR Power Equipment her