Søk
<< Tilbake

Alterra XT oppfyller alle krav til hyttebruk

Da Oslo-mannen Dag Hakstun skulle ha firehjuling til hytta i Trysil, skjønte han raskt at Arctic Cat Alterra TRV 1000 XT oppfylte alle kravene han stilte.

Salget av firehjulinger øker jevnt og trutt i Norge. Stadig flere nordmenn har fått øynene opp for det brede bruksområdet disse kjøretøyene åpner for.
Og stadig flere ser de mange fordelene med firehjuling på hytta.
Dag ville ha en firehjuling som er pålitelig i alle tilfeller og som løser alle oppgavene han hadde klar.
– Det måtte bli en standard ATV, som ikke er for bred, slik at den er smidig i alle typer terreng. Den måtte ha godkjent passasjerplass, tilhengermuligheter og sterk motor med solid dreiemoment. I tillegg var jeg veldig klar på at jeg krevde høy komfort på grus- og traktorveier, forteller Dag.
Området han har hytte i – i Hedmark fylke, inne mot svenskegrensen– er nemlig et eldorado for alle som elsker å sprute grus. Det er et uendelig antall kilometer med underholdene og spennende veier å utforske.
– Harry-turen over til svensk side betydelig er mer underholdene med frist vind i ansiktet, knastedekk og en leken firehjuling med krefter i overflod, sier han.
Da han tok en titt på utvalget falt øynene rask på Arctic Cats 1000-kubikker Alterra. Den oppfylte alle kravene – og enda litt til.
– Jeg har hyttenaboer som har kjørt firehjuling her i området i mange år,og jeg tenkte jo at det ville bli moro. Men at det skulle bli så moro som denne første sommeren med ATV, hadde jeg ikke trodd. Det flotte været har naturligvis løftet opplevelsene et par hakk. Følelsen av å cruise innover skogen og oppover mot fjellene med vinden i ansiktet på de varmeste dagene er ubeskrivelig.
Dag bruker sin Arctic Cat Alterra når han skal på handeltur, i vedskogen, på padletur med kanoen bakpå hengeren eller rett og slett ta en kosetur med kona bakpå.
– Den er utrolig lettkjørt og enkel å håndtere – selv om det tross alt er en relativt stor ATV med nesten 1000 kubikk. Styringen er helt suveren og sammen med de komfortable demperne er det en fryd – både på og utenfor vei, slår han fast.

Se Alterra 1000 TRV XT

Se alle Arctic Cat ATVene her