Søk
<< Tilbake

Alpha1 Bygget for utfordringer

Arctic Cat har tatt valget! Fra og med kommende sesong leveres alle rendyrkede bakke- og løssnøscootere med det vellykkede og innovative Alpha One-understellet. Volumet fra skeptikerene har stilnet. Denne sesongen har bevist at Alpha One-understellet er kommet for å bli! Og når det handler om Mountain-maskinene, så vil alle disse nå får Alpha One-understell.

HardCore var i utgangspunktet en skandinavisk modell – bygget slik primært nordmenn og svensker ville ha den. Nå skjer det en historisk vending også for HardCore som får det innovative understellet med monorail. Dette kombinert med en oppdatert motor gjør M HardCore Alpha One til kongen i bakken! Også beltet er blitt bedre, med suverene egenskaper i bakke og løssnø.

Arctic Cats suksessfulle 800 kubikk 2-taktsmotor – oppgradert og enda bedre!
Snøscooter-verdens mest moderne understell – Alpha One
Smal og smidig Ascender- plattform som gir ekstreme kvaliteter
AMS front suspension – lettvekt og presisjon i skjønn forening!
FOX 1.5 ZERO QS3 coil-over ski-støtdempere
Lettvektst Power Claw-belte med unike egenskaper
Oppdaterte running boards
Smart brillveske foran
God LED-lykt
Justerbar skibredde (35,5-37,5 tommer)
TEAM Rapid Response II variator

HÅNDTERBART
Arctic Cat M HardCore Alpha One har alt du ønsker for å kunne takle de aller tøffeste og mest krevende forholdene. Høyt og ergonomisk styre. Smarte brytere som er enkel å håndtere. Stor bøyle oppå sturet for de krevnde takene. Og et smalt frontparti for smidige egenskaper.

INNOVATIVT
Dette er den første HardCore-modllen som kommer med Alpha One-understellet. Erfaringene fra denne sesongen har vært utelukkende gode. Kombinert med 3 tommers belte gir dette HardCore klasseledende egenskaper i snøen. Power Claw-beltet tar deg overalt!

GENIALT
M HardCore Alpha One er utstyrt med premium støtdempere både foran og i understellet. FOX 1.5 ZERO QS3 COIL-OVER på begge skiene og framme i understellet. Bak i understellet finner vi Alpha One-bakdemper. Alle kan selvsagt enkelt justeres i tre trinn.

Se modellene her