Søk
<< Tilbake

Alpha-One interessen til himmels

Stjørdal Motorsenter er en av flere forhandlere som opplever stor interesse for neste års Alpha One-modeller. I 2020 kommer det tre modeller med monorail-understellet.

Alpha One har vært en stor suksess over hele Norge, og var lenge Norges mest solgte modell i vinter. Også hos Stjørdal Motorsenter har den innovative modellen vært en kjempesuksess.
Tom Ronny Reitan forteller at etterspørselen har vært mye større enn de hadde turt å håpe på i fjor da modellen ble lansert.
– Vi solgte mange flere Alpha One enn vi trodde på forhånd. Det er moro når en slik unik innovasjon slår så godt an i første forsøk. Og interessen for 2020-modellene er ikke mindre – tvert imot, sier Reitan som hadde Arctic Cat 2020 Road Show dagen før vi snakket med ham.
Da hadde nærmere 100 snøscooterinteresserte fra Stjørdal-regionen besøkt butikken som ligger bare et steinkast unna flyplassen. Tom Ronny liker at Arctic Cat skal levere tre ulike Alpha One-maskiner kommende sesong: M HardCore Alpha One, M Mountain Cat Alpha One og M Alpha One.
– En del kunder har etterspurt Alpha One med lang kjøler og elstart. Det får vi nå i den nye line upen.
Når han ser på modellutvalget for neste sesong, så er han rimelig sikker på at 2020 vil bli et meget bra Arctic Cat-år.
– Ja, utvalget vårt er blitt meget bra. Vi har svært gode alternativer både i løssnøsegmentet, løypesegmentet, allround-segmentet og hybrid-segmentet. I sistnevnte segment er Norseman X8000 en scooter vi har veldig stor tro på.
Den nye rødfargede versjonen ble svært godt tatt i mot her på road showet, sier han.
Han fremhever dessuten Riot X 8000 som han mener det beste snøscooterverden kan tilby nå til de som ønsker en maskin som takler alle oppgaver.
– Riot X 8000 fremstår som en svært komplett snøscooter for våre forhold. Her kjøres det mye på løype, men mange ønsker at scooteren også skal takle løssnø når det er behov. Det vil Riot X 8000 klare med gland, med 146 tommers beltelengde og høye kammer, slår han fast.
”Det er moro når en slik unik innovasjon slår så godt an i første forsøk.» sier han.

HARDCORE ALPHA ONE 154/165
Alpha One-understellet kan fås med enten 154- eller 165-lengde og 3” kamhøyde på beltet på denne nye løssnømaskinen. Den har premiumdemperne FOX 1,5 ZERO PRO QS3 både foran og i understellet. Har også LED-lys, brilleveske foran og praktisk tunellbag. Best i snøen og fin på løypa.

HARDCORE ALPHA ONE 154/165
To suksesser i en og samme pakke! Mountain Cat får nå Alpha One-understellet. Denne har lang kjøler og premiumdempere (FOX Float QS3). Leveres i 154” beltelengde i Norge, med brilleholder, LED-lys og tunellbag. Med kamhøyde på 3 tommer er det duket for mye moro!

HARDCORE ALPHA ONE 154/165
Denne nye løssnømaskinen leveres med 154-lengde på beltet og med 3-tommers kamhøyde. I tillegg har den lang kjøler, halogen hovedlys og tunellbag bak. Nok en modell med det suksesfulle Alpha One-understellet som er klar for moro i løssnøen! Lett, sterk og smidig!