Søk
<< Tilbake

ATV BIDRAR TIL DE GODE OPPLEVELSENE PÅ HYTTA

Tom Lindegaards Access firehjuling lever virkelig opp til ATVens rykte som det perfekte multiverktøyet når den tar både lette og tunge tak på hytta. Firehjulingen er like praktisk til fisketuren som når parkeringsplassen skal brøytes.

Gleden lyser i øynene på både bestefar og barnebarn når firehjulingen startes opp og målet er et «hemmelig» fiskevann langt oppe på fjellet. Fiskeutstyr, kakao, kaffe, pølser, sjokolade, litt ved, øks, fyrstikk og sitteunderlag er noen av ingrediensene for en vellykket tur. Det gjelder å være godt forberedt når barna skal få gode naturopplevelser!
På sommeren bruker vi ofte firehjulingen når vi skal ut på tur. Barnebarna synes det er mye morsommere å dra på fisketur når vi kjører ATV enn bil. Med firehjulingen så starter liksom naturopplevelsen allerede fra hytta. Vi kjører på lovlige veier og parkerer der vi skal gå inn til fiskevannet. På den måten blir det også fysisk aktivitet selv om vi bruker ATV. I tillegg er det jo stor aktivitet både rundt bålet og ved fiskevannet, forteller Tom Lindegaard.
Hans familie har hytte ved Tempelseter, som ligger ved Norefjell i Buskerud. Her er det mange aktiviteter på programmet både sommer og vinter – for liten og stor. Vi merker jo at interessen for å bli med ut er litt større når barna vet vi skal kjøre firehjuling. Da synes de det er morsommere å dra ut på tur og det er lettere å ha de med seg, sier Tom. Det er nok mange som kjenner seg igjen; på late hyttedager gjelder det å være både kreativ og dyktig motivator for å få hele flokken med ut på tur.
Det er god stemning når bestefar fyrer opp firehjulingen. Lindegaard bruker sin Access til flere formål på hytta. Den er et fint hjelpemiddel når ungene skal ake i den lange bakken og med brøyteskjær påmontert holder den parkeringsplassen fri for snø. Den er dessuten gull verdt når naboen setter seg fast med bilen i snøskavlene.
Det har blitt noen redningsaksjoner, ja. Enkelte sliter med å komme seg frem på vinteren i de bratte bakkene og da er firehjulingen fin å ha. Med lavserie og sperre løser den det aller meste. Kapasiteten er enorm – selv med standarddekk på, sier han.
Mye utstyr
ACCESS AMX 6.46 kommer i to ulike versjoner til Norge; AMX SE og AMX EPS LTD. Begge er godt utstyrt for arbeidssegmentet. EPS LTD-versjonen er den mest utstyrte, med blant annet varmere i håndtak, elektrisk servostyring, front rack og tøffe alu-felger med meget gummi for god traction i alle situasjoner.
Ekte AWD
Med ATV fra Access er du sikret den aller beste fremkommeligheten! Access er konstruert uten stiv aksel. Alle fire hjulene har kontinuerlig kontakt med bakken, selv over steiner, stubber og vindfall. Du kan også raskt skifte mellom 2WD/4WD og 4WD med differensialsperre for ekstra trekkraft.
Stadig flere får øynene opp for den smarte og praktiske firehjulingen. I takt med et voksende marked i Norge har også prisene blitt gunstigere og utvalget større – spesielt innen fritidssegmentet. Importør Erling Sande tilbyr firehjulinger i alle prisklasser og for mange ulike brukergrupper, både innen privat og profesjonell bruk.
Klikk her for å se hele Access-utvalget.