Søk
<< Tilbake

ARGO - Ekstremkjøretøy til både lands og til vanns!

Argo produserer tre serier terrengkjøretøy; en til rekreasjon, en til rekreasjon/proff og en for arbeid/proffmarkedet. Fordelene med Argo sammenliknet med andre terrengkjøretøy er mange. I tillegg til helt ekstreme terrengegenskaper har den amfibiske egenskaper og kan dermed flyte over elver og vann med fremdrift. Kapasiteten er stor både for transport av mennesker og utstyr. Det er ikke uten grunn at den er et svært attraktivt hjelpemiddel i forbindelse med redningsoppdrag over hele verden, når både personell, utstyr og skadede skal transporteres. Med henholdsvis seks og åtte hjul øker også komforten for både fører og passasjerer. Den brede akselavstanden og de mange hjulene gir dessuten ekstremt god bakkekontakt og øker dermed sikkerheten.

Argos kjøretøy med ekstreme egenskaper og skånsom behandling av terrenget tilfører terrengkjøring nye dimensjoner. Med skånsom 6x6- og 8x8-drift etterlater hjulene til Argo spor som er nesten like lett som et fotavtrykk. Importør Erling Sande AS mener selskapets ferskeste tilskudd har mange fordeler blant mange målgrupper i Norge – særlig for profesjonelle brukere med stadig økt miljøfokus. Med drift på seks eller åtte hjul leverer Argo ytelser langt utover det man vanligvis forventer av terrenggående kjøretøy. Fremkommeligheten blir betegnet som ekstrem av både proffbrukere og privatbrukere over hele verden. Og minst like viktig: Argo-kjøretøyene er med sine mange hjul og smarte beltemuligheter i mange tilfeller betydelig mer skånsom mot miljøet enn andre alternativer. Nå får de ekstreme terrengmaskinene ny importør når Erling Sande AS tar over distribusjonen i Norge. Tidligere importør Jan S. Nilsen vil i tett samarbeid med Erling Sande AS fortsatte å selge Argo.
Argo er et kanadisk selskap som har produsert terrenggående kjøretøy i mer enn 50 år. I Norge benyttes Argo av blant andre Røde Kors, Bane NOR og sivilforsvaret. Øvrige brukere er brann- og redning, linje- og kraftselskaper, jakt og fiske, tunneldrift, bygg og anlegg, ski- og alpinanlegg, hyttetransport og turistforeninger. Fosen Nett i Sør-Trøndelag er en av aktørene som har benyttet Argo de siste årene i forbindelse med utføring av krevende oppdrag i terrenget.
Større bredde i utvalget
Erling Sande AS er en av de ledende aktørene i Norge på terrenggående kjøretøy. Selskapet har lenge hatt et ønske om å utvide bredden ytterligere med tilbud til kundegrupper med helt ekstreme krav til sin virksomhet."Nå har vi den bredden vi ønsker å tilby. Argo vil ikke erstatte våre firehjulinger fra Arctic Cat, Access og Hisun, men fungere som et ekstra tilbud for våre kunder", sier salgs- og produktsjef Thommas Fylling.

Se Argo-modellene her