Søk
<< Tilbake

Zero Motorcycles

Zero Motorcycles er en nyhet hos Erling Sande i sesongen 2019. Tøffe motorsykler med elektrisk drift!
Zero Motorcycles gir en overlegen kjøreopplevelse med sin nyskapende serie med elektrisk drevne motorsykler. Menneskene våre drives av innovasjon og lidenskap, styres av integritet og måles etter resultater.
Med et urokkelig fokus på kvalitet ønsker vi å levere eksepsjonell verdi, ytelse og morsomme øyeblikk til våre kunder og partnere over hele verden.

Zero Motorcycles er det neste steget i motorsykkelrevolusjonen. Ved å kombinere de beste aspektene ved tradisjonelle motorsykler med dagens mest avanserte teknologi produserer Zero høytytende elektriske motorsykler som er lette, effektive, raske rett fra start og ikke minst morsomme å kjøre. Hver motorsykkel er optimalisert fra bunnen av for å utnytte det revolusjonerende elektriske drivverket Z-Force® og har en spesialdesignet, stiv aluminiumsramme av luftfartøysklasse for redusert vekt.

Det som en gang var en lys idé i en garasje i Santa Cruz, California, har nå raskt vokst seg til å bli et internasjonalt anerkjent motorsykkelselskap. Resultatet er banebrytende motorsykkelinnovasjon som er tilgjengelig for deg i dag. Siden de første prototypene ble produsert i 2006, har Zero invitert motorsyklister ut på kjøretur. Noen ting kan lettere erfares enn forklares.

Zero Motorcycles gir en overlegen kjøreopplevelse med sin nyskapende serie med elektrisk drevne motorsykler. Menneskene våre drives av innovasjon og lidenskap, styres av integritet og måles etter resultater. Med et urokkelig fokus på kvalitet ønsker vi å levere eksepsjonell verdi, ytelse og morsomme øyeblikk til våre kunder og partnere over hele verden.