Søk
<< Tilbake

Stolt sponsor av Kristine Stavås Skistad!

Når supetalentet Kristine Stavås Skistad gjorde seg bemerket internasjonalt ønsket Erling Sande as å støtte opp om hennes idrettskarriere. Kristine Stavås Skistad går på ski på rekruttlandslaget. Konnerud IL er klubben hennes.

Kristine Stavås Skistad er en norsk langrennsløper som representerer Konnerud Idrettslag. Hun har gull på sprinten og på stafetten i junior-VM på ski 2019 som beste internasjonale resultat. Skistad tok sin videregående utdanning ved Norges Toppidrettsgymnas på Lillehammer.
Kristine Stavås Skistad satser nå fulltid på idretten. For å nå toppen i internasjonal idrett er veien både lang og hard. Du må være tøff og trene i allslags vær og forhold. Du må fokusere på idretten døgnet rundt og ofte gi avkall på sosiale tilstelninger med venner og familie. Det krever mye disiplin av idrettsutøveren. Kosthold og søvn er andre viktige faktorer samt holde seg frisk og skadefri. I tillegg koster det både tid og penger.
Det er moro at lokale idrettsutøvere fra Drammen kan lykkes i idrettstoppen. Kristine Stavås Skistad har akkurat de kvaliteter som skal til og satser stort. Som et lite bidrag på veien har Erling Sande as latt henne teste ut våre kvalitets elsykler fra Peugeot samt gitt henne sponsorstøtte med en Suzuki Vitara. Vi håper hun vil lykkes med alt arbeidet hun legger ned.

Erling Sande as følger spent ungjenta og heier henne fram sesongen 2019/2020!


Les mer om Kristine i et intervju fra Finansavisen høsten 2019

Les mer om Peugeots elsykler her