DSR

Zero

DSR

Kult design med 14,4 kWh

Kjøp og få tilbake 25 000 kr fra Enova!
Les mer
Varenr.: model-1
Farge:
Veil. utsalgspris fra
189,900,-
Frakt og klargjøring kan tilkomme

Blir kjent med dette momentmonsteret av en offroadmotorsykkel! Zero tar offroad- og allroad-segmentet til et helt nytt nivå med en sykkel som leverer svimlende 157 Nm i dreiemoment. Det er mer enn alle de store adventure-syklene på markedet. Men ekstrem kraft er langt i fra det eneste som imponerer. Zero DSR er spekket med moderne løsninger du aldri har sett på en motorsykkel.

Kjøring med sykler i dette segmentet betyr ofte kjøring på svært varierende underlag og under ulike forhold. Fast og tørr asfalt med spikergrep blir fort byttet ut med grus og løse forhold når du følger den innlagte ruten du har lagt inn på GPS´en. Da er det betryggende å vite at du kan velge mellom ulike forhåndsprogrammerte kjøreprogram; Eco og Sport.

Dessuten kan du programmere inn din egen modus. Alt styres via Zeros egen app. Den viser deg også full kjørehistorikk, med blant annet hastighet og forbruk. Eiere av Zero kan enkelt oppnå forbedrede ytelser ved å oppdatere systemet via den nyeste Zero Motorcycles-mobilappen.

Zero Motorcycles har tatt i bruk den aller mest moderne batteriteknologien i markedet på sine tohjulinger. Zero Motorcycles` Z-Force®-batteri er det mest kraft- og energipakkede i hele el-kjøretøybransjen. Det er ikke uvesentlig når det handler om følsomme motorsykler som utfordrer de fysiske lovene fra start til slutt på kjøreturen. Zero DSR kommer med Long Term Storage Mode. Denne optimaliserer automatisk batteriets ladestatus for ytterligere å forbedre batterilevetiden. Ingen komplekse prosedyrer kreves. Batteripakkene kommer med en femårsgaranti (ubegrenset kjørelengde).

Z-Force®-motoren er bransjens mest effektive, kraftige, kompakte, børsteløse og forseglede luftkjølte motor. Ytelsen er 70 hestekrefter og 157 Nm dreiemoment. Direktedriftsystemet fungerer elegant og enkelt ved bruk av en vedlikeholdsfri rem av typen Poly Chain® HTD® Carbon™. Her er det med andre ord ingen clutch, ingen giring og ikke behov for en tung og kompleks overføring. Effektiv og sømløs kraftoverføring, direkte fra motor til bakhjulet. Mer effektivt er det vanskelig å gjøre det. Og minst like bra for alle eventyrere er det at systemet er 100 % vedlikeholdsfritt. Glem både stramming og smøring av kjede.

Da er viktig med et chassis som responderer på disse kreftene. Zero DSR har fullt justerbare og fininnstilt Showa-fjæringer som optimaliserer komfort og kontroll. Den moderne tobjelkede aluminiumrammen er lett og med høy vridningsstivhet, for presis manøvrering.
Zero DSR har også integrerte, låsbare, værbestandige oppbevaringsrom. Tankveske gir også praktisk oppbevaring.

Egenskaper
Toppfart
163 km/t
Annet
Førerkortklasser
A
Årsmodell
2023
Mål og vekt
Vekt
222 kg
Dimensjoner fordekk
100/90-19
Dimensjoner bakdekk
130/80-17
Setehøyde
843 mm
Akselavstand
1427 mm
Batteri
Ladetid (hurtiglader)
2 time(r)
Rekkevidde kombinert kjøring
180 km
Elektronikk
App plattform
iOS og Android
App
Nei
Over the air-oppdateringer
Ja
Flere kjøremodus
Ja
Sporing
Nei
ABS
Nei
12v-uttak
Nei
Farge LCD-skjerm
Nei
Utstyr
Alarm
Nei
Cruise control
Nei
Motor
Effekt
70 hk (52 kW)
Dreiemoment
157 Nm
Motortype
Z-Force® 75-7R
Girtype
Automat
Chassis
Forbrems
Bosch Gen 9 ABS
Bakbrems
Bosch Gen 9 ABS
Fjæring foran
Showa 41 mm
Fjæring bak
Showa 40 mm
Fordekk
Pirelli MT-60
Bakdekk
Pirelli MT-60

Galleri