DF140A

Suzuki Marine

DF140A

Påhengsmotor med Suzuki Lean Burn forbrenningskontroll!

Varenr.: model-df140a
Stammelengde:
Veil. utsalgspris fra
138 890,-
Frakt og klargjøring tilkommer

Suzukis avanserte "Lean Burn" kontrollsystem gir deg best mulig drivstofføkonomi kombinert med lave utslipp. Eksepsjonelle egenskaper som smidd veiv, racing preget 4-2-1 eksosanlegg, bensininnsprøytning, og fokus på detaljer garanterer optimal ytelse av din DF140A ved hvert gasspådrag uavhengig av temperatur og høyde over havet. Vår oppgave er å sikre perfekt fremdrift, slik at du kan konsentrere deg om å ha det moro.

Denne modellen har større sylindervolum og lavere vekt enn forgjengeren. Sprekere enn noen gang!
DF140A har en vannkjølt oljekjøler, selvjusterende oljebadet registerkjede og luftkjølt høyeffekt dynamo på 40 ampere. Dette sørger for at motoren går optimalt og gir deg silkeføre selv under røffe forhold. Utvekslingen på 2,59:1 gir mulighet til å bruke en større propell for å oppnå bedre akselerasjon og toppfart. DF140A garanterer deg time etter time med høy og jevn ytelse under alle forhold.

Alle Suzukis påhengsmotorer fra DF40ATL til DF350ATX har selvjusterende kamakselkjede som løper i oljebad, noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbordsmotorer. Kjedet er utstyrt med en hydraulisk strammemekanisme som er vedlikeholdsfri.

Motor
Effekt
140 hk / 103 kW
Slagvolum
2044 ccm
Anbefalt turtall
5600–6200 rpm
Annet
Inkludert propellstørrelse
21"

Artikler

  • På tide å bytte båtmotor?

    Mange av fritidsbåtene som frekventerer norskekysten i dag er over tjue år gamle. Og mange av fritidsbåtene har de samme båtmotorene som båten ble motorisert med som ny.