DF100BTL

Suzuki Marine

DF100BTL

Suzuki DF100BTL er markedets letteste motor i sin klasse med en vekt på 157 kg

Varenr.: df100btl
Veil. utsalgspris fra
116 990,-
Frakt og klargjøring tilkommer

Suzuki DF100BTL er markedets letteste motor i sin klasse med en vekt på 157 kg. Vekt er noe man som kjent alltid prøver å minimere i båtbransjen og i denne motorklassen er det fortsatt viktig å kunne tilby så lett motor som mulig. De, som ønsker å bytte ut en gammel 2-takter med ny 4-takt teknologi har funnet riktig motor her. Særlig en del eldre båter er sensitive for vekt og det er hyggelig å kunne presentere et godt lettvektsalternativ til de som ønsker å bytte sin gamle motor.

### Egenskaper:
* Klassens letteste.
* Vedlikeholdsfritt selvjusterende registerkjede.
* Offset drivaksel og 2,59:1 giringsforhold. (Stor girutveksling gir mulighet til å bruke propeller med stort blad areal noe som gir større vannsøyle og mer «skyv» gjennom vannet.)
* Lean Burn programmert innsprøytningssystem. 18:1 luft/bensin blandingsforhold gir lavt bensinforbruk og lave avgassnivåer.
* Innebygd vanndeteksjonssystem. Forhindrer driftsproblemer ved å oppdage eventuelt vann i drivstoffsystemet så tidlig som mulig.

Alle Suzukis påhengsmotorer fra DF40ATL til DF350ATX har selvjusterende kamakselkjede som løper i oljebad, noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbordsmotorer. Kjedet er utstyrt med en hydraulisk strammemekanisme som er vedlikeholdsfri. Suzuki påhengsmotorene har en moderne design.

Annet
Stammelengde
L (20")
Inkludert propellstørrelse
19"
Motor
Effekt
100 hk / 73 kW
Slagvolum
1502 ccm
Anbefalt turtall
5700–6300 rpm
Mål og vekt
Vekt
157 kg

Artikler

  • På tide å bytte båtmotor?

    Mange av fritidsbåtene som frekventerer norskekysten i dag er over tjue år gamle. Og mange av fritidsbåtene har de samme båtmotorene som båten ble motorisert med som ny.