MQi GT Evo

opptil75km
rekkevidde
100km
toppfart
4timer
lading
NIU

MQi GT Evo

Kjøp og få tilbake 15 000 kr fra Enova!
Les mer
Varenr.: model-NIUMQIGTEVO
Farge:
Veil. utsalgspris fra
44,900,-
Frakt og klargjøring kan tilkomme

Det sies at de smarte kjører to hjul. Og mer enn 130 år etter at den første motorsykkelen i verden så dagens lys kan man trygt slå fast at de aller smarteste i tillegg velger elektrisk. En mer miljøvennlig, økonomisk og effektiv måte å forflytte deg i byen er vanskelig å finne.

Den elektriske scooteren NIU MQi GT har allerede etablert seg som en av verdens beste og mest innovative elektriske tohjulinger. Nå kommer oppfølgeren, som har fått tilleggsbenevnelsen EVO. Tre enkle bokstaver som skaper høye forventninger.

NIU har solgt 2 millioner elektriske scootere siden 2016. Disse tohjulingene har kjørt 10 milliarder kilometer og sparte verden for 2,5 milliarder kilo CO2-utslipp. Vi snakker med andre ord om kjøretøy som er vel utprøvd og langt forbi «barnesykdomsstadiet». Kjøretøy som dessuten er en del av løsningen på klimautfordringene!

Med toppfart over 100 km/t og opp til 75 kilometer rekkevidde har NIU MQi GT EVO kvaliteter som matcher dagens 125-kubikkere – og vel så det! Her er det kjøreopplevelse i en helt annen liga enn vanlige bensinmotorer kan tilby. I den 5 kW sterke elmotoren serveres alle kreftene umiddelbart ved gasspådrag. Det gir en fantastisk kjøreopplevelse som du bare kan oppleve på elektriske tohjulinger. Electronic Braking System (EBS) tilfører energi tilbake til batteriet ved bremsing. Standard skivebremser foran og bak gir ekstra kjøresikkerhet, slik at du kan stoppe effektivt når du må i trafikken.

NIU MQiGT EVO har tre ulike kjøremoduser:

· ECO

· DYNAMIC

· SPORT

ECO gir deg aller best rekkevidde, og begrenser topphastigheten til 45 km/t. DYNAMIC er perfekt for hverdagskjøring, og har topphastighet på 75 km/t. SPORT er naturlig nok modusen du vil like aller best. Her er det full effekt fra første gasspådrag og toppfart på 100 km/t. Denne kjøremodusen suger naturlig nok mest energi fra batteriet, men da er det greit å vite at ladetiden er bare fire timer.

NIU MQi GT EVO er altså en oppgradert versjon av NIUs mest populære scooter, NIU MQi GT. EVO-modellen har fått «NIU V Motor» som er sterkere enn Bosch-motoren som står i standardmodellen. Batteriet i NIU MQi GT EVO er det aller beste som finnes på markedet. Fjerde generasjon «NIU Energy Lithium Battery» gir god rekkevidde og gunstig ladebetingelser.

Med NIU MQi GT EVO får du en nøkkelløs scooter som styres fra telefonen. Bluetooth nøkkelfri adgang betyr at du kan bare hoppe på og kjøre, uten å grave i lommer eller bag for å finne nøklene dine. Med noen få trykk i NIU-appen kan du utføre en statussjekk eller raskt finne scooteren din i sanntid. Både styrelås og bagasjerom kontrolleres av appen. I tillegg får du beskjed dersom det skjer uønskede bevegelser på scooteren når den står parkert.

Høydepunkter:

Personlig tilpasset display

Det smarte LED-dashbordet viser alt du trenger å vite: Batteristatus, kjøremodus, forbruk, temperatur og mye mer. Her kan du tilpasset stilen din og bytte mellom tre unike skjermflater.

Nøkkelfri og app-styrt

Nøkkel er gammeldags! NIU MQiGT EVO er koblet opp mot din smarttelefon og registrerer når du er klar for å kjøre. Med appen kan du overvåke din scooter, og du får beskjed dersom noen med «lange fingre» prøver seg på noe de ikke burde.

Råsterk NIU-motor

MQi GT EVO har kraftfulle NIU V Motor som er spesialbygd for scooter. Denne råsterke 72 V/5 kW-motoren gir ekstreme ytelser, og tunge motorsykler bør ikke føle seg for trygge i lyskryss-duellene. Her leveres alle krefter umiddelbart. Toppfarten er på 100 km/t.

75 km rekkevidde og rask lading

Med kapasitet på opptil 75 kilometer rekkevidde og ladetid fra 4 timer er NIU MQiGT EVO det perfekte kjøretøyet for transport inn og ut av byen. Du kan lade med vanlig stikkontakt på jobben ved behov.

Ikonisk lys

Frontlykten er selve signaturen til NIU. På nye EVO får du tredje generasjons ikoniske halo-lys som tilbyr bredere, tryggere og mer effektiv belysning. EVO er utstyrt med kjørelys og 360-graders effektivt illumination-lys, slik at du ser og blir sett både dag og natt. Det er ingen ulempe i tett storbytrafikk.

Mål og vekt
Lengde
1949 mm
Vekt
128 kg
Dimensjoner fordekk
14”
Dimensjoner bakdekk
14”
Setehøyde
816 mm
Bakkeklaring
180 mm
Egenskaper
Toppfart
100 km/t
Batteri
Batterispenning
72 v
Annet
Førerkortklasser
A, A2, A1
Årsmodell
2022
Elektronikk
App plattform
iOS og Android
App
Ja
Over the air-oppdateringer
Nei
Flere kjøremodus
Nei
Sporing
Nei
ABS
Nei
12v-uttak
Nei
Farge LCD-skjerm
Ja
Utstyr
Alarm
Nei
Cruise control
Nei

Tilbehør

  Galleri

  Artikler

  • Elektrisk Hisun på eplegården

   Mikkel Aanderaa er epleprodusent i Gvarv i Telemark. For den økologiske bonden er miljø viktig. Det var en av årsakene til at han valgte elektrisk UTV på gården. Eplebonde Mikkel Aanderaa skal bruke elektrisk Hisun som avlasting for traktor i forbindelse med epleproduksjonen. – Vi håper å bruke den til flere operasjoner i frukthagen, for å redusere marktrykk og dermed jordpakking. Det er ikke nødvendig å kjøre rundt med 3500 kg traktor for å slå gress, sier han.

  • ENOVA lanserer støtte til elmoped, elmotorsykkel og eldrevet ATV/UTV

   Fantastiske nyheter om du skal kjøpe nytt elkjøretøy. Enova SF er et statlig foretak som gjør det lettere for norske bedrifter å skape livskraftig forandring. Enova gir nå støtte til kjøp av elektrisk drevet moped, motorsykkel eller MC-registrert ATV/UTV. Det gir deg som forbruker en rabatt på kr 3.500, 15.000 eller 25.000. Sjekk hvor mye ditt kjøretøy kan oppnå i støtte.