Tempest 50

Capelli

Tempest 50

Varenr.: model-CAP50T
Motor:
Veil. utsalgspris fra
7,659,000,-
Frakt og klargjøring kan tilkomme

Cantieri Capelli fortsetter sin vei i MAXI-ribbespekteret ved å presentere en ny Luxury Line modell, den største ribben som hittil er produsert fra det italienske skipsverftet til nå, TEMPEST 50. Skroget gir denne båten et sporty utseende med en dyp og utførende V-form som kan garantere utmerket ytelse under alle forhold på havet.
Dekket tilbyr sjenerøse uteplasser for ethvert behov: to store solplasser og en cockpit bestående av teakdekk. Akterbenken med et ”C”-formet design er gjort komplett med et teakbord i midten. Dette sosiale området blir framstår enda bedre takket være et dobbeltsete rettet mot akterenden.
Fortsetter vi mot baugen finner vi den doble sidetilgangen til den andre hytta: to speildører i plexiglass fører til en kabin under dekket designet for daglig bruk. En kjøkkenøy med induksjonskomfyr, en vask, et 65-liters kjøleskap med skuffer rett foran en spisestue med et bord som blir til en seng på natten. Ved å forlate de to dørene kan denne plassen brukes i total frihet i selskap med venner og familie.
Førerplassen har tre komfortable seter med polstrede armlener og med vippesete. Kommandobroen har instrument til både motor- og transmisjonsutstyr så vel som 16’’ kartplotter.
Plexiglassdøren som er plassert i konsollen gir tilgang til underdekket i baugen, et åpent område med dinette som kan omdannes til et soveområde der 2 personer kan sove. Badet er et eget område med marintoalett, dusj og vask. Kabinen og møbleringen tilpasses kunden på forespørsel.

Mål og vekt
Vekt
9000 kg
Bredde
4340 mm
Annet
Max. antall passasjerer
18 stk.
Drivstofftank
2000 l
Vanntank
230
Motor
Max. motoreffekt
1400 hk
Størrelse og vekt
Lengde
14750 mm

Galleri