Conquest 800 8x8 PRO

Argo

Conquest 800 8x8 PRO

Varenr.: model-ARGCONQ800PXTYW
Farge:
Veil. utsalgspris fra
303,625,-
Frakt og klargjøring kan tilkomme

Den nye CONQUEST OUTFITTER-XTV- gir deg selvtilliten så snart du fyrer opp den nye 800 V-Twin EFI (væskekjølte) motoren.

Last eller trekk hva det måtte være av tungt utstyr; admiralgirkassen gir en ideell kombinasjon av jevn styring og konstant trekkraft på alle hjul. Med våre nye 25”XT119 dekk og 9” AirLock ™ stålfelger, blir uventede hindringer bare en morsom del av jobben din.

Nøkkelfunksjoner for Conquest PRO
* 800-serien (30HK EFI L / C)
* Admiral girkasse
* Nye 25” XT119 dekk
* 9” AirLock ™ stålfelger
* Automatisk smøring av kjeder
* Flat gulvbrønn foran
* Instrumentpanel med multifunksjonell måler
* Oljefylte aksler
* 4500 lb vinsj
* Premium HDPE plast
* 50 AMP maks. Utgangsgenerator

Hastighet på land med standard giring 27 km/t.
Hastighet på vann er ikke oppgitt.

Passasjerkapasitet på land: 2 personer .
Passasjerkapasitet på vann: 2 personer.

Offroad kjøretøy (ikke registrerbart).
Amfibisk kropp.

Skroget som er støpt i ett stykke er signaturen til ARGO, og kanskje den viktigste designfunksjon. Det glatte, slitesterke understellet «flyter» over potensielle hindringer som stubber og stein, så vel som sump og vann.

ARGO-teknologi gir muligheter, og amfibieturen på XTV snakker for seg selv. Der andre kjøretøy sier stopp, går ARGO XTV-er hele veien - fordi de kan.

Admiral girkasse med APS

Admiral girkasse med «ARGO Progressive Steering» (APS) er en innovasjon innen bremsestyring. Ved å legge til et fjærelement mellom styret og bremsesystemet oppnådde vi et progressivt styringssystem. Denne teknologien kombinert med admiralgirkassen er en teknologisk milepæl som gir den ultimate kjøreopplevelsen. Styringen oppleves nå uanstrengt, tillitsvekkende, og tilbyr den jevneste sving i et ARGO XTV-kjøretøy noensinne. En ARGO er like morsom og behagelig å kjøre som en UTV.

Galleri