Både 4×4-magasiner og Youtube- tester har gitt vinsjene fra Runva svært gode resultater. I en av de aller største vinsjtestene som er gjennomført den siste tiden, gikk Runva EWX 9500 helt til topps. Her slo seks andre vinsjer – deriblant to modeller fra Warn.

Importør Erling Sande har allerede svært god erfaring med vinsjene fra Runva, og produktsjef Thommas Fylling er ikke overrasket over at Runva kom bedre ut en de to Warn-vinsjene i den omfattende testen i 4×4 Australia.

– ATVene og UTVene vi leverer fra Hisun kommer originalt med vinsjer fra Runva. Tilbakemeldingene blant både kunder og forhandlere har vært utelukkende positive. Vi har omtrent ikke hatt reklamasjoner på disse, og vi har tross alt solgt noen tusen av dem, sier Fylling. Han forteller at forhandlere og kunder over hele landet melder om svært mye vinsj for pengene, når de har skaffet seg erfaring med disse. – Veldig mange blir overrasket over hvor mye man får for pengene. Runva har vunnet tester, og det viser at det er et merke som tilhører toppsjiktet. Mange tror de koster mer enn de faktisk gjør. Her er det snakk om veldig mye vinsj for pengene, sier han.

Sju 12 V-vinsjer var med i test i 4X4 Australia. I denne testen sammenlignet de Sherpa Mustang 9500, TJM Torq Winch 9500, Thunder 9500, Bushranger Seal 9500 og Runva EWX 9500, Warn Zeon 10.000 og Warn Magnum 10.000. I tillegg til denne testen viser flere videoer på Youtube at Runva leverer like bra og enda bedre enn konkurrentene når de blir testet mot hverandre.

– Svært mange av dagens terrengkjøretøy leveres med vinsj originalmontert. Men vi opplever ofte at kundene enten ønsker en ekstra montert bak, eller at den originalmonterte vinsjen ikke er sterk nok for oppgavene. Derfor er dette et relativt stort marked for oss, sier Fylling.

Runva leverer vinsjer i alle størrelser, og du får med alt du trenger av slepe og løfte- utstyr. Runva har flere ulike fjernkontroller, fra mindre på størrelse med nøkkelringer, til større enheter som kan styres med tykke hansker på kalde vinterdager.

Kapasiteten på vinsjene som Erling Sande har tatt inn til Norge varierer fra 1134 til 4536 kilo. Da er kapasitet målt i vekt vinsjen klarer å løfte loddrett en meter over bakken.

Se vårt utvalg av vinsjer fra Runva her.