Erling Sande AS har utvidet varebredden betydelig de siste årene. Nå leverer forhandlerne også smarte transportløsninger for snøscooter.

– Et av mange daglige gjøremål for mange som arbeider med snøscooter, er å transportere den i og ved verksted og butikk.
Også for snøscooterbrukere er det inn i mellom behov for å kunne forflytte snøscooteren på andre underlag enn snø. Da er disse transportløsningene fra Storm Protect meget smarte, sier produktsjef i Erling Sande AS, Thommas Fylling.

Han viser frem flere løsninger – blant annet den gunstige scooterløfteren/bæreren som med sin gode vektbalanse og store hjul gjør forflytningen enkel. Med denne behøver du ikke starte opp scooteren. Det er en stor fordel for mange som arbeider under tak.

Smart og praktisk er også transporthjulene du enkelt fester på skiene og gir muligheter for å kjøre scooteren på f.eks. asfalt eller garasjegulv.
Det samme kan du med transportbrettene/ hjulene. Her kan du enten bruke bare brettene foran, og kjøre noe med scooteren, eller du kan bruke brett også under beltet å dytte den dit du ønsker.
– Kvaliteten er veldig god på disse produktene. Vi opplever allerede stor interesse både fra forhandlere og kunder, sier Thommas Fylling.

Kikk her for å se video med snøscooterløfteren.