Kabin/hytter til UTV

Publisert 10/18/2018
  Med en Kabin/Hyttepakke montert på din UTV blir kjøretøyet isolert slik at du får en hyggelig og komfortabel kjøretur også på vinteren. Dette er en test for å vise. Oppdatere

  Dette er en liten test.

  En UTV er et flott fremkomstmiddel på mange måter. Du kan bruke den som hjelper til arbeidsoppgaver ute. Den gode lastekapasiteten gir rom for å frakte materialer, jaktutbytte, redskap, jord, forsyninger etc. med den.

  går internt.

  Med tilhenger og/eller plog får du ytterligere bruksmuligheter. De er enkle å kjøre. De er smidige og mindre enn en traktor på gården eller til bruk for pendling med en UTV som er godkjent for vei. Med vinsj i front kommer du fram eller kommer løs på områder som er mer uframkommelige.


  På vinterstid kan imidlertid en UTV bli i kjøligste laget. Men med en kabinpakke montert blir kjøretøyet isolerert slik at du får en hyggelig og komfortabel kjøretur. DFK leverer tre ulike kabinpakker til UTV

  F.eks. kabinpakken som passer HS590 og HS750 UTV inneholder: ekstra dører, ekstra frontrute, ekstra vindusvisker, ekstra oppvarming, ekstra sidespeil, ekstra bakrute og ekstra ståltak. Dette gir deg et mer robust komfortabelt kjøretøy som holder deg tørr og varm i all slags vær.