Arctic Cat-importør Erling Sande AS forlenger den såkalte «reim-garantien» også til neste sesong. I tillegg er Arctic Cat eneste snøscooter-merke som tilbyr tre års garanti både til privat og næring. Høy kvalitet på produktene og en variator som kanskje er den beste i snøscooter-segmentet noen sinne er bakgrunnen for de gode garantiordningene.

– Ingen konkurrenter kan tilby så gode betingelser som Arctic Cat i det norske markedet, når vi nå vil videreføre både reimgaranti og tre års garanti både for private og næringskunder. Det er vi veldig stolte av å kunne tilby våre kunder, sier Arctic Cat-forhandler Vegard Blien.
Vegard er forhandler i Tana i Finnmark og en stor del av hans kunder bruker snøscooteren i næringssammenheng. Den største kundegruppen er reindrifta som virkelig har fått øynene opp for Norseman X8000. De aller fleste kjører fortsatt med originalreima – etter mange tusen kilometer på fjellet.

Vegard forteller at han selv også har kjørt mye med nye Norseman X8000. Importøren har sendt 2020-modellen rundt i landet på roadshow, og den siste delen av sesongen har den vært i Finnmark på ulike oppdrag. Blant annet har reindriftsutøvere fått prøve den nye utgaven som har flere oppdateringer.

– Vi er veldig glad for å tilby tre års garanti også til næringsbruk. Det setter næringskundene våre veldig stor pris på! I tillegg så har vi reimgaranti også neste år. Da er det sånn at om reima ryker før scooteren er kjørt 1000 km, så får du ny reim! Det er ikke ofte vi trenger å gi ut ny reim, for å si det sånn, smiler den blide forhandleren fra Finnmark.
– Reindriftsutøverne liker Norseman veldig godt, mye på grunn av kjørekomforten, de gode kjøreegenskapene og vippeforlengeren. Og det er ikke minst på grunn av Team 2-variatoren. Den gjør Norseman veldig «smooth» å kjøre. Det er jo også god økonomi når man slipper å bytte reim så ofte.
– På Team 2-clutchene er reima alltid stram og alltid på topp. Årsaken til det er fordi vi har et nålelager inne i variatoren som gjør at reima kan stå stram, forklarer han.

Klikk her for å se våre snøscootere!