Arctic Cat Norseman X 8000 har vært en av dem mest populære allround-snøscooterne i Norge de siste to sesongene. Og enda mer attraktiv ble den da den norske importøren lage en egen «Norway Edition». Den fikk dobbelsal med ryggstøtte for passasjer, bagasjeboks, overlastfjærer og dekalkit for tunellen.

– Tilbakemeldingene fra kundene har vært fantastisk på Norseman X8000. Det er ingen tvil om at vi har truffet det nordiske markedet med denne modellen, sier produktsjef ved Erling Sande AS, Thommas Fylling.

Grunnsteinen i Norseman X 8000 er den råsterke 800-kubikkeren. Her er det krefter i overflod. Kombinert med markedsledende Team II ADS-variator og 57 kammers Cobra-belta (154 tommer langt), så blir ingen utfordring for stor for Norseman X8000!
Tunellen fikk dekalkit på den norske modellen. Til 2021-sesongen kommer Norseman X8000 med sortlakkert tunell, isrivere, dobbelsal og overlastfjærer fra fabrikken.

PRAKTISK
Arctic Cat Norseman X har flere smarte detaljer som gjør den til et klokt valg for praktisk snøscooterkjøring. Den kraftige lasterammen bak gir god kapsitet. Her passer også lasteboks rett inn. Legg også merke til dobbelsetet som gir god passasjerkomfort.
SUVERENE EGENSKAPER
Norseman 8000 X har alle forutsetninger som kreves for å gjøre kjøreturen optimal. Svært gode støtdempere gir ypperlig komfort. De brede skiene gir flyt, og i kombinasjon med 57 mm beltekammer og 153 tommer langt belte er den fantastisk i løssnøen!
KOMFORTABEL
Norseman er en komfortabel scooter for mange ulike krevende oppgaver. Stor vindskjerm gir god beskyttelse på kalde dager. Legg også merke til det høye styret som gir gode egenskaper i krevende terreng. Motoren på 800 kubikk har fått flere oppgraderinger.

Norseman X8000:
Arctic Cats suksessfulle 800 kubikk 2-taktsmotor med krefter i overflod
Power Claw-belte med 57 mm kamhøyde gir suverent grep i snøen
Funksjonelle brytere og instrumenter
Høy vindskjerm gir god beskyttelse
Varme i håndtak og tommel
Next Gen 2 body panels
Arctic Cat IFP 1,5-støtdempere foran og i
understellet gir suveren komfort
Integrert veske bak setet
Stor bagasjeplass med solid rack over tunell
Allsidige ski med justerbar sporvidde
Smart og enkel justering for forspenning i understellet
TEAM Rapid Response II variator
Isrivere
Passasjersal med ryggstøtte
Overlastfjærer
Sortlakkert tunell

Se Norseman X8000 153