Alpha One-understellet leveres på flere Arctic Cat-modeller denne sesongen. Til neste sesong vil ytterligere flere maskiner få den kritikerroste konstruksjonen. Det er definitivt i løssnø- og mountain-segmentet monorailen kommer til aller best til sin rett. Der andre setter seg fast eller mister traction, fester beltet på Alpha One grep i skrått terreng.

Til 2021-sesongen kommer Alpha One-understellet på to mountain-maskiner til Norge: M HardCore Alpha One og M Mountain Cat Alpha One. Felles for dem begge er 154 tommer langt belte og en oppdatert 8000-motor med mye krefter til de største utfordringene.

M HardCore Alpha One er den mest rendyrkede og ekstreme løssnømaskinen. Denne er bygget for kjøring der de fleste melder pass. Kort kjøler gir lavere vekt bak i tunellen. 76 millimeter kamhøyde på beltet tilbyr ekstrem fremkommelighet. Og kreftene leveres fra Arctic Cats egenproduserte 800-kubikkmotor som nå har fått ny tunging for enda bedre ytelser. Støtdemperne er Fox Zero QSL.

M Mountain Cat Alpha One er noe mer moderat i karakteren. Den har lang kjøler for kjøring på løype, 66 mm kamhøyde og elstart. Denne har Fox FLOAT QSL støtdempere. Oppsummert passer Mountain Cat bedre for deg som også kjører litt på løypa.

HÅNDTERBART
Arctic Cat M HardCore Alpha One har alt du ønsker for å kunne takle de aller tøffeste og mest krevende forholdene. Høyt og ergonomisk styre. Smarte brytere som er enkel å håndtere. Stor bøyle oppå sturet for de krevnde takene. Og et smalt frontparti for smidige egenskaper.
INNOVATIVT
Dette er den første HardCore-modllen som kommer med Alpha One-understellet. Erfaringene fra denne sesongen har vært utelukkende gode. Kombinert med 3 tommers belte gir dette HardCore klasseledende egenskaper i snøen. Power Claw-beltet tar deg overalt!
GENIALT
M HardCore Alpha One er utstyrt med premium støtdempere både foran og i understellet. FOX 1.5 ZERO QS3 COIL-OVER på begge skiene og framme i understellet. Bak i understellet finner vi Alpha One-bakdemper. Alle kan selvsagt enkelt justeres i tre trinn.

M ALPA ONE:
Arctic Cats suksessfulle 800 kubikk 2-taktsmotor – oppgradert og enda bedre!
Snøscooter-verdens mest moderne understell – Alpha One
Smal og smidig Ascender- plattform som gir ekstreme kvaliteter
AMS 36 forstilling – lettvekt og presisjon i skjønn forening!
Premium FOX støtdempere
Lettvektst Power Claw-belte med unike egenskaper
Solid LED-lykt
Justerbar skibredde (35,5-37,5 tommer)
TEAM Rapid Response II variator
66/76 kamhøyde

Se M8000 HardCore AlphaOne ES

Se M8000 HardCore AlphaOne ES 154 SK