Søk
<< Tilbake

På tide å bytte påhengsmotor?

Det er mange grunner til at man bør vurdere å bytte båtmotor: Større båt, større familie, gammel motor, nye behov eller bare et ønske om bedre trygghet på vannet. Gamle påhengsmotorer forurenser mye. De er også gjerne såkalte 2-taktere.

Gamle 2-taktere brenner smøreoljen og er dårlige til å utnytte drivstoffet. Mye av oljen og bensinen renner også uforbrent gjennom motoren og havner rett og slett i vannet.
Dette er ikke bra!

Suzuki leverer det nyeste innen teknologi og miljøsertifisering. Du får topp ytelse, lavt drivstofforbruk, pålitelighet og høy komfort. Ta en prat med en profesjonell Suzuki forhandler, få en god start om du skal oppgradere. Da får du best mulig trygghet for valgene som skal sikre fine båtopplevelser i framtiden.
Har du en 15-20 år gammel 4-takter? Ja, da kan det kanskje være på tide å tenke på å bytte da også? Benytt gjerne anledning til å bytte nå, mens båten din allikevel er i vinter-opplag!

Suzuki kjører nå innbytte kampanje på utvalgte moderne 4-takts motorer, som ikke bare vil gi deg cirka halvert bensin forbruk*, men også mye bedre samvittighet.

Suzuki har spesialtilbud på disse modellene: DF250TX • DF225TX • DF200TX • DF140ATL • DF115ATL
Snakk med din forhandler!

*I forhold til gjennomsnittlig bruk av tilsvarende størrelse tradisjonell 2-takts motor.

Se alle Suzuki båtmotorene her