Søk
<< Tilbake

Gode grunner for å velge elsykkel

Med El-sykkelen kan du hygge deg på sykkelsetet enten i byen eller i naturen. Nye steder kan utforskes fordi du gjerne sykler lengre enn du hadde tenkt. Oppoverbakker forseres enklere, men du velger å bruke sykkelen framfor bil.

Hovedgrunnen til at elsykler har blitt så populært er at det er så innmari gøy å sykle på de. Dette fører naturligvis også til at man sykler mye mer enn man ville gjort ellers. Det er ingen vits i å ta bilen (eller bussen) til jobb eller skole når man ofte kommer frem raskere på elsykkelen – spesielt på dager med mye kø. Elsykkelens gleder er dessuten mange. Spesielt fornøyelig er det å “parkere” andre mye bedre trente syklister i bratte motbakker og se dem streve mens man sykler plystrende forbi. 

Hvorfor velge en elektrisk sykkel?
Miljøvennlig
Å eie og bruke Elsykkel er mer miljøvennlig enn både bil og buss. Sykkelen produserer ingen forurensende utslipp og den er praktisk talt lydløs.

Helsegevinst
Treningen gir deg bedre blodsirkulasjon og styrker forbindelsene mellom hjernedelene. I tillegg motvirker trening hjerte- og karsykdommer, diabetes og visse kreftformer .

Økonomisk
Å eie og bruke Elsykkel er billigere enn både bil og buss. Med ett enkelt regnestykke får du svar på hvor hva en elsykkel kan gjøre for din økonomi.

Raskere
Elsykelen er helt klart det raskeste transportmiddelet i byen. Du slipper køer, kan ta snareveier og sykle til jobbet uten å bekymre deg for å bli svett.

Gled deg over hvor moro det faktisk er! Alle el-syklene fra Peugeot er produsert på Cyclerope i Frankrike. Ekte Europeisk Peugeotkvalitet som er ment for bruk i vårt klima.
Se våre Elsykkelmodeller